''Ik denk dat hij ergens anders moet gaan spelen''

vrijdag 28 september 2018 04:31 150.765 keer bekeken 207 reacties Pro Shots

Dylan Vente was met een hattrick belangrijk in de 0-4 overwinning van Feyenoord tegen VV Gemert in het bekertoernooi. Ondanks dat VV Gemert 'slechts' uit amateurspelers bestaat is FOX Sports-analist Arnold Bruggink onder de indruk van Dylan Vente. "Ik ben benieuwd naar het plan dat Feyenoord met hem heeft. Zou hij echt de opvolger van Van Persie en Jørgensen worden? Ik denk dat hij ergens anders moet gaan spelen in de Eredivisie."

Vente staat in de hiërarchie van Feyenoord achter Robin van Persie en Nicolai Jørgensen en Bruggink denkt dat Vente elders de broodnodige ervaring op moet doen om in de toekomst de eerste spits van Feyenoord te kunnen worden. "Hij is een echte, specifieke spits, daar houd ik wel van. Hij is tweebenig, hij is snel en hij zoekt graag de diepte. Maar Feyenoord heeft geen Jong-team in de Keuken Kampioen Divisie, dus hij kan niet serieus getest worden. Als hij bijvoorbeeld bij NAC zou spelen, moet hij echt vechten om zijn doelpunten te maken. Dat zou een uitstekende leerschool zijn."

Gerelateerd nieuws
207 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 1143 mensen actief, waarvan 276 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved