''Ik denk alleen niet dat hij tegen ons meedoet''

''Ik denk alleen niet dat hij tegen ons meedoet''

Heel VV Gemert kijkt uit naar de ontmoeting van morgen tegen Feyenoord in de eerste ronde van de KNVB Beker. Ook Bram Jacobs kan niet wachten om het op te nemen tegen de Rotterdammers. De verdediger hoopt dat zijn droom uitkomt om tegen Robin van Persie te spelen.

''Het zou vet zijn om tegen Van Persie te spelen. Een van de beste Nederlandse voetballers ooit. Een met een WK-finale achter zijn naam", zegt Jacobs in gesprek met De Gelderlander. ''Ik denk alleen niet dat hij tegen ons meedoet. Hij heeft zondag tegen FC Utrecht al de hele wedstrijd gespeeld."

Gemert ontvangt Feyenoord op kunstgras. ''Daar zal hij vast geen fan van zijn. Bovendien wacht voor Feyenoord zondag weer de eredivisie. Ik verwacht dat ze hem sparen en ik tegen Nicolai Jørgensen sta. Of anders tegenover Dylan Vente. Van die Vente weet ik eigenlijk weinig. Ik weet niet eens hoe hij eruitziet. Maar ook dat zal vast een leuke speler zijn.''

Lees meer over
Robin van Persie Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties