Larsson over kritiek: ''Dat doet zeker iets met je''

Larsson over kritiek: ''Dat doet zeker iets met je''

Sam Larsson lijkt na een mindere periode weer op te krabbelen bij Feyenoord. De aanvaller kende in de eerste wedstrijden van het seizoen een moeilijke periode waarin hij weinig goed kon doen in de ogen van de supporters. Vorige week tegen AZ en zondagmiddag tegen FC Utrecht liet hij weer enkele goede dingen zien.

"Iedereen kan zeggen dat het hem niets doen, maar het doet zeker wel iets met je", zegt Larsson over de kritiek die hij ontving. "Nu sta ik hier, ik heb een aardige wedstrijd gespeeld op een paar keer balverlies na. Zo'n moeilijke periode maakt je uiteindelijk sterker. Je moet proberen het van je af te spelen en focus houden op de wedstrijd."

"Of ik PSV - Ajax ga kijken? Die kans is wel aanwezig", zegt de aanvaller tegen RTV Rijnmond. "Het is voor ons belangrijk om bij die clubs in de buurt te blijven. Het zijn twee sterke teams, maar wij hebben ook potentie. We hebben het alleen nog niet altijd laten zien. Zij gaan ook nog wel een moeilijke periode meemaken, ook door de Champions League."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties