Jørgensen over transferzomer: ''Mijn intentie was om te blijven''

zondag 23 september 2018 15:34 88.625 keer bekeken 89 reacties Pro Shots

Nicolai Jorgensen kwam zondag zo'n half uur in actie voor Feyenoord. Vorige week speelde de Deen, die tijdens het WK in Rusland een blessure opliep, al korte tijd mee in de wedstrijd tegen AZ. Het gaat de goede kant op, zo stelt de spits.

"Voor mij is het mooi om hier weer te spelen voor het publiek, dat is lang geleden", zegt Jorgensen, die tegen FC Utrecht ook dicht bij een doelpunt was, tegen RTV Rijnmond. "Ik genoot er van en hoop dat ik weer veel wedstrijden mag spelen de komende tijd." 

"Of ik klaar ben voor een basisplaats? Ik denk dat ik daar wel dicht bij ben, misschien nog niet voor negentig minuten maar wel om te starten. Daar werk ik hard voor en ik hoop dat ik snel op dat niveau ben", vervolgt hij.

Afgelopen zomer maakte Jorgensen geen transfer naar het buitenland. "Mijn intentie was, mede door mijn blessure, ook om te blijven en te bouwen naar een goed seizoen. Vorig jaar was een seizoen met ups and downs. Ik kon daarna lang niet trainen door mijn voet. Dat is lastig, maar daardoor geniet je wel extra van het voetbal als het wel kan. Ik was niet dicht bij een transfer."

Gerelateerd nieuws
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1326 mensen actief, waarvan 323 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved