''Ayoub verdient een kans in de basisopstelling''

''Ayoub verdient een kans in de basisopstelling''

De kans lijkt klein dat Yassin Ayoub komende zondag in de basisopstelling van Feyenoord start. De middenvelder maakte deze zomer de overstap van FC Utrecht naar de Rotterdamse club. In zijn eerste weken in de Kuip kwam hij alleen als invaller in actie.

"Het heeft te maken met de balans op het middenveld, want voor wie moet hij dan gaan spelen?", stelt Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond. "Hij is gehaald met het oog op een mogelijk vertrek van Tonny Vilhena, die gaat Giovanni van Bronckhorst er nooit uithalen."

"Als vervanger van Jordy Clasie dan? Dat lijken mij niet dezelfde types", vervolgt de journalist van de lokale omroep in FC Rijnmond. "Dan kom je dus automatisch uit bij de plek van Jens Toornstra. Ayoub verdient wel een keer de kans in de basisopstelling."

Een wijziging in de formatie van Feyenoord zou een oplossing kunnen zijn. "Dat hebben we al een keer voorgelegd aan Van Bronckhorst, om af te stappen van het 4-3-3-systeem. Zeker omdat de vleugels niet renderen, maar hij houdt vast aan het huidige systeem. Hij vindt dat ze daarmee het hoogste rendement kunnen halen."

[poll=374]

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra Clasie Tonny Vilhena Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties