Vermoedelijke opstelling: Larsson, Van Persie en Toornstra

Vermoedelijke opstelling: Larsson, Van Persie en Toornstra

Feyenoord gaat het vermoedelijk met dezelfde elf doen als tegen AZ. De Rotterdammers voeren dus geen wijzigingen door voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zondag in De Kuip. Giovanni van Bronckhorst kan beschikken over een fitte groep. Alleen Ridgeciano Haps zit niet bij de wedstrijdselectie vanwege een blessure.

Nicolai Jørgensen zit gewoon bij de wedstrijdselectie, maar heeft nog te weinig wedstrijdritme om in de basis te starten. De spits speelde dit seizoen slechts acht minuten vanwege een blessure aan zijn voet. Yassin Ayoub, die hoopt op een plek in de basis, zit ook op de bank.

"Hij heeft in de voorbereiding wat fysieke problemen gehad, maar hij kan iets extra's brengen voor de ploeg. Ik kijk elke wedstrijd wat ik nodig heb en ben blij dat hij bij ons speelt,'' zegt Van Bronckhorst. Volgens de trainer kunnen Ayoub en Vilhena samen op het middenveld spelen ''Het zijn allebei linkspoten, maar Ayoub is wel een ander type. Dat hoeft elkaar dus niet te bijten.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow, St.Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.

[readmore=48291]

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie Steven Berghuis Ridgeciano Haps Eric Botteghin Jens Toornstra Tyrell Malacia Clasie Tonny Vilhena Toornstra van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties