'Gio' over Sinisterra: ''Je merkt dat hij steeds sterker wordt''

woensdag 19 september 2018 19:05 154.405 keer bekeken 897 reacties Pro Shots

Feyenoord TV sprak gisteren met Giovanni van Bronckhorst over de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Door de trainerswissel (Dick Advocaat verving Jean-Paul de Jong) is het nog onduidelijk hoe FC Utrecht voor de dag zal komen in De Kuip. Advocaat heeft aangegeven wat zaken te zullen veranderen in het spelsysteem.

Ook blikte de trainer nog terug op de wedstrijd tussen de beloftes van Feyenoord tegen de wisselspelers van afgelopen zondag. "Je kijkt naar de momenten om de jongens die niet aan spelen toekomen ook minuten te laten maken. We doen dat soms tegen andere teams uit Nederland, vandaag hebben we gekozen voor het beloftenteam. Dat werd gecombineerd met een openbare training en hebben we met de jongens van afgelopen zondag een andere training gemaakt. Er gebeurde veel vandaag op het complex."

De invalbeurt van Luis Sinisterra kon Gio wel bekoren. "Ik denk dat hij een aantal momenten erg dreigend was in de omschakelmomenten, waar hij door Steven wordt weggestuurd en in een keer met een pass Robin voor de goal probeert te zetten. Dat is natuurlijk wel een kwaliteit van Luis. Je merkt aan hem dat hij steeds sterker wordt, dat hij steeds meer aanvoelt wat zijn medespelers willen, waar de kwaliteiten van zijn medespelers liggen en waar de kwaliteit van Luis zelf ligt. Die ontwikkeling is heel positief en nu is het zaak om dat voort te zetten."

Bekijk het volledige interview met Giovanni van Bronckhorst hieronder.

Gerelateerd nieuws
897 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 188 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67436 leden - Op dit moment zijn 949 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved