Felle kritiek op Toornstra: ''Ben wel een beetje klaar met hem''

Felle kritiek op Toornstra: ''Ben wel een beetje klaar met hem''

Emile Schelvis is niet te spreken over Jens Toornstra. De middenvelder speelde zondagmiddag met Feyenoord 1-1 gelijk tegen AZ, waardoor de ploeg na vijf competitiewedstrijden al vijf punten achterstaat op koploper PSV. Tegen de Alkmaarse ploeg speelde Toornstra een slechte wedstrijd, aldus de analist.

"Toornstra, hij praat over niveauverschil", aldus Schelvis in FC Rijnmond. "Het zou wel meevallen met twee jaar geleden. Als er een het verschil niet kan waarmaken als hoe hij toen speelde, dan is het Jens Toornstra wel. Het houdt niet op, die ellende met hem."

"Ik ben wel een beetje klaar met Jens Toornstra", vervolgt hij. "Hij heeft het nu anderhalf jaar lang mogen proberen. Ik vind het echt een wereldgozer, maar hij zit nu echt weer op het niveau van FC Utrecht en ADO Den Haag. Hij had een wezenlijk aandeel in de landstitel, op alle fronten. Zowel op het middenveld als in de aanval. Kuyt kreeg de euforie, maar hij speelde echt fantastisch met schitterende goals."

"Ik zit de hele tijd te filosoferen. Als het er echt om gaat, zou ik het wel aandurven om aan de linkerkant met Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia te spelen. Die kunnen dan pendelen aan die kant. Dan kan je Robin van Persie sterk maken en heb je mensen die kunnen terugverdedigen."

[readmore=48251]

Lees meer over
PSV Robin van Persie Ridgeciano Haps Jens Toornstra Tyrell Malacia Dirk Kuyt Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties