Berghuis: ''We maken stappen, maar zijn nog niet zo ver''

zondag 16 september 2018 09:24 48.455 keer bekeken 95 reacties Pro Shots

Steven Berghuis maakt zich zorgen om de achterstand van Feyenoord op PSV en Ajax. Dat laat de rechtsbuiten weten in gesprek met de NOS. "Je kunt er niet omheen dat het er bij hen heel goed uitziet op dit moment. Wij maken stappen, maar zijn nog niet zo ver", aldus Berghuis.

"Twee jaar terug zei ik dat niet", zegt Berghuis, die daarbij doelt op het kampioensjaar. "Omdat ik toen het gevoel had dat wij supersterk waren." Toen had Feyenoord met onder andere Elia, Kuyt en El Ahmadi veel spelers die het team konden dragen. "Dat is nu wat minder. We hebben niet meer het team van dat jaar. Maar we hebben nu ook kwaliteit en er zit genoeg rek in, dat geloof ik zeker."

Ook Berghuis zelf presteert dit seizoen vooralsnog minder dan voorheen. "Ze gaan er op dit moment even niet in, maar dat gaat wel weer komen. Ik probeer creatief te zijn, zo veel mogelijk naar voren te spelen en kansen te creëren." Zo probeert Berghuis ook zijn plek in Oranje te heroveren, nadat hij in de interlandbreak van vorige week niet was opgeroepen. "Dat zag ik niet aankomen, omdat ik er lang bij heb gezeten. Maar ik ga er alles aan doen om er de volgende keer weer bij te zijn."

Gerelateerd nieuws
95 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75069 leden - Op dit moment zijn 827 mensen actief, waarvan 243 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved