Berghuis: ''We maken stappen, maar zijn nog niet zo ver''

Berghuis: ''We maken stappen, maar zijn nog niet zo ver''

Steven Berghuis maakt zich zorgen om de achterstand van Feyenoord op PSV en Ajax. Dat laat de rechtsbuiten weten in gesprek met de NOS. "Je kunt er niet omheen dat het er bij hen heel goed uitziet op dit moment. Wij maken stappen, maar zijn nog niet zo ver", aldus Berghuis.

"Twee jaar terug zei ik dat niet", zegt Berghuis, die daarbij doelt op het kampioensjaar. "Omdat ik toen het gevoel had dat wij supersterk waren." Toen had Feyenoord met onder andere Elia, Kuyt en El Ahmadi veel spelers die het team konden dragen. "Dat is nu wat minder. We hebben niet meer het team van dat jaar. Maar we hebben nu ook kwaliteit en er zit genoeg rek in, dat geloof ik zeker."

Ook Berghuis zelf presteert dit seizoen vooralsnog minder dan voorheen. "Ze gaan er op dit moment even niet in, maar dat gaat wel weer komen. Ik probeer creatief te zijn, zo veel mogelijk naar voren te spelen en kansen te creëren." Zo probeert Berghuis ook zijn plek in Oranje te heroveren, nadat hij in de interlandbreak van vorige week niet was opgeroepen. "Dat zag ik niet aankomen, omdat ik er lang bij heb gezeten. Maar ik ga er alles aan doen om er de volgende keer weer bij te zijn."

Lees meer over
PSV El Ahmadi Steven Berghuis Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties