Informatie kaartverkoop VV Gemert - Feyenoord

Informatie kaartverkoop VV Gemert - Feyenoord

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tussen VV Gemert en Feyenoord gaat aanstaande zaterdag (morgen) van start voor Feyenoord-supporters. Diamondcardhouders krijgen vanaf zaterdag 15 september 09:30 uur als eerste de kans om kaarten te kopen voor het duel in de eerste ronde van de KNVB Beker.

De wedstrijd tussen hoofdklasser Gemert en Feyenoord wordt op donderdag 27 september (aanvang 20:45 uur) gespeeld in het SolarUnie-stadion van Helmond Sport. Feyenoord heeft voor de wedstrijd de beschikking over 340 kaarten.

Mocht er na de verkoop aan de Diamondcardhouders nog kaarten beschikbaar zijn, dan krijgen ook de Goldcardhouders (vanaf woensdag 19 september, 18:00 uur) en eventueel Silvercardhouders (vanaf zaterdag 22 september 09:30 uur) de kans om kaarten te kopen. De verkoop stopt op zondag 23 september om 23:59 uur. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Vervoersregeling
Feyenoord-supporters kunnen de wedstrijd bezoeken met eigen vervoer door middel van een autocombi; voor 260 supporters zijn 80 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er busvervoer (80 kaarten volgens standaard busregeling, begeleid voor FSV de Feijenoorder. Nadere details voor deze uitregeling volgen via de infomail.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties