Toornstra: ''Aan ons de taak om daar gebruik van te maken''

Toornstra: ''Aan ons de taak om daar gebruik van te maken''

Feyenoord neemt het zondag op tegen AZ. De afgelopen jaren hadden de Rotterdammers het vaak niet moeilijk in Alkmaar. "Dat waren gunstige wedstrijden", aldus Feyenoorder Jens Toornstra. "Het zou mooi zijn als dat zondag weer het geval is."

Toornstra erkent dat het makkelijker voetballen is tegen ploegen die zelf ook het spel willen maken. "Een team dat zich ingraaft is altijd moeilijk om doorheen te spelen. Tegen teams als AZ, die zelf ook graag voetballen, komen er meer ruimtes. Aan ons de taak om daar gebruik van te maken", zegt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond.

Tijdens de laatste ontmoeting tussen AZ en Feyenoord, de bekerfinale van vorig seizoen, stond Jens Toornstra op linksbuiten. Het is mogelijk dat dat zondag opnieuw het geval zal zijn. "Ik voel me daar comfortabel. Het is niet mijn lievelingspositie, maar zolang ik kan spelen doe ik dat met alle liefde."

Lees meer over
Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties