'Gio' sprak met Larsson en Vilhena: ''Dat is nooit leuk''

vrijdag 14 september 2018 14:15 144.025 keer bekeken 393 reacties Pro Shots

Na de eerste interlandperiode van het seizoen hervat Feyenoord de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen AZ. Het was een periode waarin veel is gezegd en geschreven over een aantal Feyenoorders. In de persconferentie in aanloop naar het duel reageert Van Bronckhorst daarop. 

Te beginnen met Sam Larsson, die na een matig optreden tegen NAC al na één helft werd gewisseld. "Daar heb ik vandaag met Sam over gesproken", citeert RTV Rijnmond. "Hij is bij de nationale ploeg geweest en heeft even zijn zinnen op iets anders kunnen zetten. Dat heeft hem goed gedaan." Of hij zondag op een basisplaats kan rekenen, wil de trainer nog niet zeggen. "Dat zul je zondag zien."

Ook Tonny Vilhena kende geen fijne week, nadat hij in de interland tegen Frankrijk door bondscoach Ronald Koeman buiten de selectie werd gelaten. "Ik heb met Tonny gesproken over Oranje. Dat is nooit leuk voor een speler. Ik heb het ook een paar keer gehad. Tonny is teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van de bondscoach."

Gerelateerd nieuws
393 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67162 leden - Op dit moment zijn 1010 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved