'Gio' sprak met Larsson en Vilhena: ''Dat is nooit leuk''

'Gio' sprak met Larsson en Vilhena: ''Dat is nooit leuk''

Na de eerste interlandperiode van het seizoen hervat Feyenoord de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen AZ. Het was een periode waarin veel is gezegd en geschreven over een aantal Feyenoorders. In de persconferentie in aanloop naar het duel reageert Van Bronckhorst daarop.

Te beginnen met Sam Larsson, die na een matig optreden tegen NAC al na één helft werd gewisseld. "Daar heb ik vandaag met Sam over gesproken", citeert RTV Rijnmond. "Hij is bij de nationale ploeg geweest en heeft even zijn zinnen op iets anders kunnen zetten. Dat heeft hem goed gedaan." Of hij zondag op een basisplaats kan rekenen, wil de trainer nog niet zeggen. "Dat zul je zondag zien."

Ook Tonny Vilhena kende geen fijne week, nadat hij in de interland tegen Frankrijk door bondscoach Ronald Koeman buiten de selectie werd gelaten. "Ik heb met Tonny gesproken over Oranje. Dat is nooit leuk voor een speler. Ik heb het ook een paar keer gehad. Tonny is teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van de bondscoach."

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties