''Daarom is deze wedstrijd zo belangrijk voor Feyenoord''

''Daarom is deze wedstrijd zo belangrijk voor Feyenoord''

Als de wedstrijd doorgaat, staat er voor Feyenoord dit weekend tegen AZ een belangrijke test op het programma. Waar de Rotterdammers het vorig jaar makkelijk hadden in Alkmaar, is het de vraag of dat dit seizoen weer het geval zal zijn. Voetbal International-journalisten Marco Timmer en Freek Jansen blikken op de website van hun werkgever vooruit op het duel.

De verslaggevers beginnen over de achterstand die Feyenoord heeft op PSV en Ajax, die beiden een stabiele selectie hebben waar veel sterkhouders zijn gebleven en nieuwe zijn aangetrokken. "Dat zie ik bij Feyenoord een stuk minder. Dat heeft natuurlijk ook te maken met geld. PSV en Ajax hebben ook inkomsten die eraan zitten te komen uit de Champions League. Feyenoord moet oppassen dat het niet op een onoverburgbare afstand komt", aldus Timmer.

"Daarom is deze wedstrijd zo belangrijk voor Feyenoord", voegt Jansen daaraan toe. "PSV speelt volgende week tegen Ajax, allebei spelen ze zware Champions League wedstrijden, waardoor ze ongetwijfeld nog punten gaan morsen. Als Feyenoord bij AZ wint, kan het de komende tijd in ieder geval bovenin meedoen. Anders wordt het echt een seizoen van niks."

Tot slot is Timmer lovend over de seizoensstart van Robin van Persie. "Ik geniet enorm van hem. Ik was erg sceptisch vorig jaar. Hij was niet fit, werd steeds gewisseld. Moet je dan wel doorgaan? Hij heeft nu een soort gretigheid gekregen. Hij wil nog één keer bewijzen dat hij wel fit is. Hij speelt z'n wedstrijden uit en is gewoon de beste Feyenoorder."

Lees meer over
PSV Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties