''Benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is''

''Benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is''

Nicolai Jorgensen is op de weg terug bij Feyenoord. De Deense spits trainde de afgelopen weken weer mee met de ploeg en kwam in actie in een oefenwedstrijd van de Rotterdamse club. De naderende terugkeer van Jorgensen is goed nieuws voor Feyenoord, stelt Martijn Krabbendam.

"Feyenoord is nu erg afhankelijk van Robin van Persie en Steven Berghuis als het gaat om het creëren van kansen en het maken van goals", stelt de journalist "Jorgensen heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een jongen die doelpunten kan maken. Zeker het eerste jaar, al werd het daarna wat minder."

"Hij heeft de reputatie en heeft bewezen dat hij het kan, dan word je sterker voorin. Dat is wat je als trainer en club wilt. Feyenoord moet aanhaken bij Ajax en PSV, daar heb je een speler voor nodig die doelpunten kan maken. Dan kan je makkelijker wedstrijden winnen."

Volgens Krabbendam bestaat de kans dat Jens Toornstra uit de basisopstelling verdwijnt als Jorgensen terugkeert. "Het is een jongen die altijd zijn werk doet en redelijk tot goed speelt. Als puntje bij paaltje komt is hij vaak het kind van de rekening en is hij iemand die het zonder morren accepteert."

"Zo gaat dat in elftallen. De trainer kiest dan voor jongens die er niet moeilijk over doen. Dat is vaak zo. Ik ben benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is", aldus de Feyenoord-watcher op de website van Voetbal International.

Lees meer over
PSV Robin van Persie Steven Berghuis Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties