''Benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is''

donderdag 13 september 2018 20:42 121.235 keer bekeken 282 reacties Pro Shots

Nicolai Jorgensen is op de weg terug bij Feyenoord. De Deense spits trainde de afgelopen weken weer mee met de ploeg en kwam in actie in een oefenwedstrijd van de Rotterdamse club. De naderende terugkeer van Jorgensen is goed nieuws voor Feyenoord, stelt Martijn Krabbendam.

"Feyenoord is nu erg afhankelijk van Robin van Persie en Steven Berghuis als het gaat om het creëren van kansen en het maken van goals", stelt de journalist "Jorgensen heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een jongen die doelpunten kan maken. Zeker het eerste jaar, al werd het daarna wat minder."

"Hij heeft de reputatie en heeft bewezen dat hij het kan, dan word je sterker voorin. Dat is wat je als trainer en club wilt. Feyenoord moet aanhaken bij Ajax en PSV, daar heb je een speler voor nodig die doelpunten kan maken. Dan kan je makkelijker wedstrijden winnen."

Volgens Krabbendam bestaat de kans dat Jens Toornstra uit de basisopstelling verdwijnt als Jorgensen terugkeert. "Het is een jongen die altijd zijn werk doet en redelijk tot goed speelt. Als puntje bij paaltje komt is hij vaak het kind van de rekening en is hij iemand die het zonder morren accepteert."

"Zo gaat dat in elftallen. De trainer kiest dan voor jongens die er niet moeilijk over doen. Dat is vaak zo. Ik ben benieuwd hoe Toornstra zal reageren als dat weer het geval is", aldus de Feyenoord-watcher op de website van Voetbal International.

Gerelateerd nieuws
282 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 96 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71587 leden - Op dit moment zijn 126 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved