Bijlow baalt: ''Zei sorry tegen de jongens in de kleedkamer''

dinsdag 11 september 2018 23:10 113.090 keer bekeken 309 reacties Pro Shots

Justin Bijlow beleefde dinsdag een pijnlijke avond. De doelman van Feyenoord verloor met Jong Oranje van Jong Schotland (1-2), waardoor het jeugdteam van Nederland een mogelijk jeugd-EK uit zijn hoofd lijkt te kunnen zetten. Miscommunicatie tussen de Feyenoorder en Pablo Rosario leidde een tegentreffer in.

"Het was een twijfelbal tussen mij en Pablo", zegt Bijlow in gesprek met FOX Sports. "Ik twijfelde en denk dat ik eerder had kunnen komen. Op het laatste moment zag ik de speler naar wie ik de bal wilde schieten naar links gaan, toen raakte ik hem verkeerd en kwam hij in de voet van de spits."

De doelman steekt de hand in eigen boezem. "Ja, natuurlijk. Het begint bij de fout van mij. Daardoor kwamen we in een moeilijke situatie. Je moet het zo snel mogelijk vergeten en focussen op de volgende bal. In de eerste paar minuten lukte dat niet, maar daarna moet ik de focus op de volgende bal hebben."

"Voor mij is het extra zuur", aldus de jonge doelman, die dit seizoen eerste doelman van Feyenoord is. "Ik zei net sorry tegen de jongens in de kleedkamer, omdat het bij mij begon."

Gerelateerd nieuws
309 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 102 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71200 leden - Op dit moment zijn 1151 mensen actief, waarvan 264 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved