Kein Geloel: "Moeten we dan snoekduikend de tweede ring af?"

dinsdag 11 september 2018 06:52 45.660 keer bekeken 38 reacties Pro Shots

Het is wel gebleken waar een Eredivisieloos weekend goed voor is. Buiten gniffelen om het clowneske afscheid van Sneijder (o wee als RvP een afscheid krijgt: doe asjeblieft normaal, marketing-afdeling van de KNVB) en het ergeren om het niet opstellen/meenemen van Feyenoorders die wel degelijk iets aan dit Oranje toe kunnen voegen, is er een hoop goed nieuws binnen de lijnen te melden.

Jørgensen is weer fit en scoort, Haps traint weer mee én: de prijs voor uitkaartjes gaat, mede dankzij de inzet van De Feijenoorder, omlaag.

In aflevering 89 van Kein Geloel komt dat goede nieuws natuurlijk uitgebreid aan bod en bespreken Freek, Johan en Rob de soms toch nog moeizame weg richting normalisatie. Verder uiteraard tijd voor Theresaatje, die ons met verhuisdozen de stuipen op het lijf joeg en goed nieuws over de grappenmaker op het Stadionplein.

Tot slot blikken we vol goede moed vooruit naar de uitpot tegen AZ. Gaat het weer een walk-over worden of zou de ploeg uit Alkmaar het ons toch eens lastig maken? In ieder geval zijn de heren achter de microfoon vol vertrouwen!

Gerelateerd nieuws
38 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67132 leden - Op dit moment zijn 799 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved