Hugo Borst: ''Zet daar nou eens Van Persie tegenover''

maandag 10 september 2018 08:42 115.755 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

Georgino Wijnaldum speelde zijn vijftigste interland voor Oranje, maar dat jubileum werd niet gevierd met een overwinning op Frankrijk. Sterker nog: het 2-1 verlies betekende dat Oranje nu al voor de vijfde keer achter elkaar van Frankrijk verloor. Oranje scoort moeilijk met de huidige aanvallers, maar Hugo Borst, columnist van het Algemeen Dagblad, ziet een oplossing.

"Zet daar nou eens Van Persie tegenover. 102 interlands en 50 goals. Met dat onvoorstelbare aantal is hij topscorer aller tijden van Oranje. Als deze grijze eminentie helemaal fit is, is er werkelijk geen argument te verzinnen om Van Persie niet te selecteren. En hij is beschikbaar, dat heeft Van Persie duidelijk te kennen gegeven. Bondscoach Koeman heeft gezegd dat het niet voor de hand ligt, maar dat hij theoretisch nog een beroep zou kunnen doen op Van Persie."

"Mocht Ronald Koeman dit echt niet zien zitten, dan is het tijd een scenario te schrijven voor de afscheidsinterland van Van Persie. Als recordinternational Sneijder zo'n jubileumwedstrijd verdient, dan de topscorer aller tijden ook. Winnen is belangrijker dan deelnemen. Die afscheidsinterland moet in Rotterdam worden gespeeld natuurlijk. Komt Oranje ook weer eens in de Kuip. En reken maar dat het dit keer wel uitverkocht is."

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74397 leden - Op dit moment zijn 538 mensen actief, waarvan 98 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved