Blokland reageert: ''Feyenoord heeft geen last van ons''

Blokland reageert: ''Feyenoord heeft geen last van ons''

Pim Blokland kan zich niet vinden in de woorden van Yalcin Zöhre. De analist, die ook zaakwaarnemer is, luidde deze week de noodklok over de bedrijfsstructuur van Feyenoord en de rol van de Vrienden van Feyenoord daarin. Volgens Zöhre zou Feyenoord deze aandelen zo snel mogelijk moeten terugkopen.

"Als je een verhaal vertelt, vertel dan wel het juiste verhaal", reageert Blokland. "Natuurlijk is het de bedoeling dat Feyenoord ons uit gaat kopen, dat was vooraf ook de bedoeling. Wij hebben ons doel bereikt: Feyenoord is gezond en de club staat er financieel goed voor."

"Nu zijn we eigenlijk niet meer nodig maar er moet wel voldoende geld zijn om de Vrienden van Feyenoord uit te kopen. Dat zal alleen best nog wel een aantal jaren duren, dat kan niet anders. Verder bemoeien we ons niet tot nauwelijks met Feyenoord. Feyenoord heeft geen last van ons."

Volgens Zöhre zouden de Vrienden van Feyenoord de aandelen ook kunnen doorverkopen aan derden. Ook dat is volgens Blokland onzin. "We gaan nooit die aandelen doorverkopen. Die kunnen we zonder toestemming van Feyenoord niet eens verkopen. Laat staan dat we het doen. Wij zijn de Vrienden van Feyenoord, geen investeerders. Dat vergeet men wel eens."

"We hebben er geen belang bij om ons geld terug te krijgen via een oliesjeik, dat is echt onzin. Feyenoord maakt zich daar ook geen zorgen over want ze hebben zelf de regie in handen", besluit hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties