''Feyenoord moet zich afvragen waarom Larsson niet presteert''

''Feyenoord moet zich afvragen waarom Larsson niet presteert''

Nicolai Jørgensen is op de weg terug bij Feyenoord. De Deen kwam dit seizoen nog geen minuut in actie voor de Rotterdamse club. Deze week speelde hij wel in een oefenwedstrijd tegen NEC (4-1 winst), waarin hij ook trefzeker was.

Dennis van Eersel verwacht dat de terugkeer van Jørgensen ten koste zal gaan van de plek van Sam Larsson. "Als je tegen NEC weer speelt, zou je denken dat hij over ruim een week tegen AZ weer in de basis kan staan", zegt hij. "Ik denk dat het dan zo komt te staan zoals in de bekerfinale tegen AZ."

"Met Robin van Persie achter Jørgensen en Jens Toornstra op zijn manier aan de linkerkant", aldus Van Eersel in FC Rijnmond. "Zeker nu alle linksbuitens niet de grootste vorm te pakken hebben. Dat lijkt mij een ideale oplossing."

Oud-profvoetballer Geert den Ouden deelt die mening. "Larsson speelde deze week bij Zweden niet vanaf het begin, maar ik hoop dat iemand van Feyenoord daar wel is gaan kijken. Om te kijken hoe hij bij het Zweedse elftal speelt."

"Het is niet zo dat Larsson opeens gestopt is of geen kwaliteiten meer heeft", aldus de oud-speler van onder andere RBC Roosendaal, Djurgårdens IF en Dayton Dutch Lions. "Feyenoord moet zich afvragen waarom hij niet presteert en misschien in een ander elftal met een andere tactiek wel."

Lees meer over
NEC Robin van Persie Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties