'Gio' over tegengoals: ''Moeten we verbeteren''

woensdag 5 september 2018 19:57 87.385 keer bekeken 445 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst baalt van de tegendoelpunten die Feyenoord de afgelopen wedstrijd heeft tegen gekregen. De Rotterdammers hadden afgelopen zondag weinig moeite met NAC Breda (4-2 winst), maar kregen alsnog twee goals om de oren.

"De manier waarop we die twee goals tegen kregen, is wel iets dat eruit moet", zegt de trainer. "Het zijn momenten van even niet alert zijn, dan kan het snel gaan. Tegen NAC Breda gebeurde dat twee keer. Dat zijn momenten die uit het team moeten, dan is het een stuk makkelijker om te winnen."

Ook tegen sc Heerenveen stond Feyenoord op een ruime voorsprong, maar werd het in de slotfase nog spannend. "Toen was het net iets eerder, maar die goals kwamen in een fase waarin het onnodig was. Toen stonden we 0-4 voor. In voetbal is de wedstrijd nooit gespeeld, hij duurt negentig minuten."

"Je moet negentig minuten je taken blijven uitvoeren, alert blijven en je taken blijven uitvoeren", vervolgt Van Bronckhorst in Feyenoord TV. "Dan kunnen die goals niet vallen, dat zijn punten die we moeten verbeteren."

Gerelateerd nieuws
445 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 186 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 664 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved