Stel je vraag aan Van Hanegem in nieuwe talkshow

Stel je vraag aan Van Hanegem in nieuwe talkshow

Tijdens tien door Opel-dealer Orange Motors georganiseerde bijeenkomsten gaat RUR-presentator Frank Vijg dit voetbalseizoen in een nieuwe talkshow in gesprek met Willem van Hanegem. Over de actualiteit, Feyenoord en natuurlijk de carrière van De Kromme. Hier kan jij bij zijn.

De bijeenkomsten vinden één keer per maand plaats met uitgenodigd publiek op locaties in Rotterdam en omstreken. Vrijdag 7 september om 16:00 uur staat de eerste talkshow gepland in het kleine en intieme Theater Walhalla op Katendrecht. Kaarten zijn niet verkrijgbaar.

Wil jij de uitzending van aanstaande vrijdag met een vriend(in) bijwonen én live je vraag stellen aan Van Hanegem? Laat dan een reactie onder dit bericht achter en laat weten waarom jij kans wil maken op twee kaarten.

Vanaf zaterdag zijn de talkshow en verschillende fragmenten te zien bij RUR (Recht uit Rotterdam) en FR12. Daarin wordt ook de uitkomst van onderstaande poll besproken.

[poll=374]

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties