NRC: Ambities Feyenoord City niet realistisch

NRC: Ambities Feyenoord City niet realistisch

Uit een interne presentatie van Feyenoord City blijken de huidige ambities van het project niet realistisch te zijn. Dat concludeert NRC op basis van geluidsopnames van deze presentatie die in handen zijn van de krant. Er moet 30 miljoen worden bezuinigd op het huidige ontwerp

Volgens het eerdergenoemde medium heeft het project zich verkeken op de bouwkosten. Deze vallen 30 miljoen euro hoger uit dan verwacht. Ook de horeca-inkomsten voor het nieuwe stadion en het aantal wedstrijdbezoekers zijn te hoog ingeschat.

Feyenoord City en Carl Berg, financiële topman van het project, willen tegenover NRC niet ingaan op gerichte vragen over de businesscase. Berg zegt aan de telefoon 'een beetje geschokt' te zijn dat zijn presentatie is uitgelekt. Hij benadrukt dat de businesscase sowieso geactualiseerd moest worden. Donderdag vergadert de Rotterdamse gemeenteraad over de plannen.

Klik hier om het volledige artikel te lezen op de website van NRC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties