Gemert - Feyenoord gespeeld in het SolarUnie-stadion

Gemert - Feyenoord gespeeld in het SolarUnie-stadion

De wedstrijd VV Gemert – Feyenoord in de eerste ronde van de KNVB wordt op donderdag 27 september gespeeld in het SolarUnie-stadion in Helmond. Het bestuur van de hoofdklasseclub heeft met name om veiligheidsredenen besloten om uit te wijken naar de accommodatie van Helmond Sport.

VV Gemert meldt op haar website dat het vanaf het eerste moment na de loting de inzet is geweest om Feyenoord te ontvangen op het eigen sportpark Molenbroek. Na gesprekken met belanghebbende partijen, zoals de KNVB, Feyenoord, politie Rotterdam, politie Gemert-Bakel-Laarbeek en gemeente Gemert-Bakel is echter besloten om de wedstrijd in Helmond te spelen.

‘Wij wilden héél graag deze wedstrijd op ons eigen sportpark spelen. Het is een geweldige kans en eer om een topclub als Feyenoord in het kader van een officiële wedstrijd in Gemert te ontvangen. We hebben ook alles in het werk gesteld. Maar uiteindelijk hebben we ratio boven emotie moeten stellen en dit besluit moeten nemen,’ verklaart voorzitter Carlo Hazenveld op de website van vv Gemert.

Wanneer er meer informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord-supporters bekend is, wordt dit uiteraard bekendgemaakt via de officiële clubkanalen. De wedstrijd tegen VV Gemert begint op donderdag 27 september om 20:45 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties