Gemert - Feyenoord gespeeld in het SolarUnie-stadion

dinsdag 4 september 2018 08:34 82.310 keer bekeken 131 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De wedstrijd VV Gemert – Feyenoord in de eerste ronde van de KNVB wordt op donderdag 27 september gespeeld in het SolarUnie-stadion in Helmond. Het bestuur van de hoofdklasseclub heeft met name om veiligheidsredenen besloten om uit te wijken naar de accommodatie van Helmond Sport.

VV Gemert meldt op haar website dat het vanaf het eerste moment na de loting de inzet is geweest om Feyenoord te ontvangen op het eigen sportpark Molenbroek. Na gesprekken met belanghebbende partijen, zoals de KNVB, Feyenoord, politie Rotterdam, politie Gemert-Bakel-Laarbeek en gemeente Gemert-Bakel is echter besloten om de wedstrijd in Helmond te spelen.

‘Wij wilden héél graag deze wedstrijd op ons eigen sportpark spelen. Het is een geweldige kans en eer om een topclub als Feyenoord in het kader van een officiële wedstrijd in Gemert te ontvangen. We hebben ook alles in het werk gesteld. Maar uiteindelijk hebben we ratio boven emotie moeten stellen en dit besluit moeten nemen,’ verklaart voorzitter Carlo Hazenveld op de website van vv Gemert.

Wanneer er meer informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord-supporters bekend is, wordt dit uiteraard bekendgemaakt via de officiële clubkanalen. De wedstrijd tegen VV Gemert begint op donderdag 27 september om 20:45 uur. 

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 73 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved