Kein Geloel: ''Hoe staat het met de taptechniek van JP?''

dinsdag 4 september 2018 07:35 53.115 keer bekeken 53 reacties Pro Shots

Misschien is het wel even lekker, een weekje geen Feyenoord. Wellicht dat Gio de pijnpuntjes - en dat zijn er nogal wat - er grotendeels weet uit te krijgen, voordat we aan speelronde 5 beginnen. Desalniettemin staan we met 9 punten uit vier duels op een derde plaats, en nog in de buurt van PSV en de hoofdstedelingen. En dat het voorin grotendeels wel loopt, is in een fase waarin we wel erg gemakkelijk goals tegen krijgen mooi meegenomen.

Verder bespreken we in de 88ste aflevering van Kein Geloel de oersaaie slotdag van de transfermarkt, en dan vooral het feit dat er nu gekozen is voor de jeugd. Althans, in hoeverre is er gekozen voor jongens als Burger, Geertruida en Kocku? Gaan zij daadwerkelijk hun kans krijgen of is er geen duidelijk plan?

Tot slot kunnen we natuurlijk rekenen op de aanwezigheid van Theresaatje in Wesley’s Insta Inspecter en is er heet nieuws rondom Van Gastel, die zijn eigen bier op de markt lijkt te gaan brengen! Zou zijn taptechniek in de buurt komen van zijn fenomenale rechterbeen?

Gerelateerd nieuws
53 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 841 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved