''Ik hoop het niet voor hem, want we moeten toch verder''

maandag 3 september 2018 15:20 89.150 keer bekeken 58 reacties Pro Shots

Peter Houtman vierde gisteren in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen NAC zijn twintig jarig jubileum als stadion speaker. Feyenoord won de wedstrijd uiteindelijk met 4-2, maar het spel leek niet goed genoeg om een serieuze gooi naar de titel te doen.

"Je moet daar altijd voorzichtig mee zijn. Daarom ben ik ook zo blij dat ze die wedstrijd winnend hebben afgesloten, evenals vorige week moeizaam tegen Heerenveen. Je haalt de punten in ieder geval binnen en dan heb je niet, zoals vorig jaar gebeurde, al rond de winterstop een onnavolgbare achterstand te pakken. Ik ben blij dat ze de punten pakken, maar het is nog niet je van het", zo vertelt Houtman voor de camera van Voetbal Inside.

Ook Houtman was het matige spel van Sam Larsson opgevallen. "Als je dan zo'n jongen als Larsson ziet, dan denk ik 'hij is toch een van de creatieve spelers', maar om een of andere manier komt dat er nog niet helemaal uit. Hij heeft best mogelijkheden, maar het moet er een keer uitkomen. Dat heb ik al zo vaak meegemaakt in mijn eigen voetbaltijd, maar in die twintig jaar ook: zoveel jongens die met een Kuip-syndroom of wat dan ook zitten. Ik hoop het niet voor hem, want we moeten toch verder."

Ten slotte denkt Houtman dat Van Persie nog best een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor het Nederlands elftal. "Qua creativiteit, qua ervaring zou hij ongetwijfeld nog passen in het Nederlands elftal, maar misschien wil hij zelf die extra belasting niet hebben. Maar qua persoon, qua voetbal: natuurlijk zou hij er in passen."

Gerelateerd nieuws
58 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74168 leden - Op dit moment zijn 676 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved