Ochtendjournaal: Feyenoord afhankelijk van bevliegingen

Ochtendjournaal: Feyenoord afhankelijk van bevliegingen

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na de overwinning tegen NAC Breda in De Kuip (4-2) zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat onderwerp van gesprek is in de landelijke ochtendkranten.

Trouw vraagt zich af wat Feyenoord zonder Berghuis en Van Persie moet. ''Na een valse start klautert Feyenoord uit het dal. Maar wat als een tegenstander Berghuis en Van Persie aan banden legt? Als een sterkere opponent dan NAC erin slaagt om de twee aanvallers aan banden te leggen is Feyenoord een team zonder aanvalsplan en creativiteit.''

''Van Persie dartelt, Larsson worstelt,'' kopt het Algemeen Dagblad. ''De worstelende Sam Larsson lijkt weg te kwijnen in de Kuip. Binnen een paar minuten leed de Zweed een paar keer balverlies en het gemor op de tribunes nam toe. Van Bronckhorst kon niet anders meer dan de Scandinaviër uit zijn lijden verlossen. Dat Robin van Persie er toch nog een seizoen aan vast heeft geplakt in de Kuip, is vooralsnog een ware zegen voor de club ''

Volgens De Telegraaf wacht Feyenoord vooral op de Deense spits. ''Jørgensen komt eraan,'' schrijft de ochtendkrant. ''Nicolai Jørgensen hoopt na de interlandperiode snel aan te haken bij Feyenoord. De Deense spits heeft afgelopen week eindelijk goed kunnen trainen na zijn slepende voetblessure.'' De verwachtingen is dat Jørgensen snel ritme gaat opdoen bij het tweede elftal.

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties