Van Hanegem: ''Dat heeft zijn vertrouwen aangetast''

Van Hanegem: ''Dat heeft zijn vertrouwen aangetast''

Sam Larsson is momenteel onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De 25-jarige aanvaller heeft het moeilijk bij de Rotterdamse club. In de gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda werd hij in de rust gewisseld voor Mohamed El Hankouri. Volgens Willem van Hanegem heeft dat vooral te maken met dat Larsson te weinig afspeel opties heeft.

''Waar veel mensen ook niets van snappen is de vormcrisis van Sam Larsson bij Feyenoord. Geloof me, wie ze bij Feyenoord ook neerzetten nu als linkerspits, het zal geen succes worden. Dat komt omdat de linkerkant van Feyenoord eigenlijk alleen wordt bezet door een linkerspits en een linksback.''

''Ze staan geïsoleerd,'' vervolgt Van Hangem in zijn column in het Algemeen Dagblad. ''Larsson zoekt en zoekt en kan niemand vinden om mee te combineren. En als hij los komt tussen de linies, krijgt hij de bal niet. En dat heeft zijn vertrouwen aangetast.'' Sam Larsson is door de krant beoordeeld met een 3 voor zijn povere optreden tegen NAC.

Lees meer over
Sam Larsson Mo El Hankouri
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties