''Ik denk dat het in ons voordeel is dat Ajax en PSV Europees spelen''

vrijdag 31 augustus 2018 15:02 122.290 keer bekeken 625 reacties Pro Shots

De uitschakeling van Feyenoord door AS Trencin dreunt nog steeds na. Giovanni van Bronckhorst ziet nog wel een voordeel in de uitschakeling omdat Feyenoord nu een grotere kans heeft op de titel.

“Ik denk dat het in ons voordeel is dat Ajax en PSV wel Europees spelen. We moeten bijblijven. Aan het eind van het seizoen moeten we er bij staan om kans op de titel te houden", zo vertelt van Bronckhorst aan RTV Rijnmond. “Je hebt nu meer tijd om wedstrijden voor en na te bespreken. Europese wedstrijden zijn heel leerzaam, maar dat heb je nu niet. Dat is het belangrijkste.”

Tonny Vilhena is de enige Feyenoorder die door bondscoach Ronald Koeman is opgeroepen, Steven Berghuis viel op het laatste moment af. “De keus is aan de bondscoach om Steven niet te selecteren. Hij moet zijn niveau elke week halen. En ik verwacht dat hij zijn oude niveau gaat halen en nog belangrijker voor ons gaat worden.”

Gerelateerd nieuws
625 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 310 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74848 leden - Op dit moment zijn 972 mensen actief, waarvan 302 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved