Van Bronckhorst: ''Geen transfers meer bij Feyenoord''

Van Bronckhorst: ''Geen transfers meer bij Feyenoord''

Vanavond om 00:00 uur sluit de transfermarkt in Nederland. Supporters hoeven niet meer te rekenen dat Feyenoord de selectie nog gaat versterken met een speler. Giovanni van Bronckhorst geeft aan dat er geen transfers meer gaan plaatsvinden. ''We hebben uiteraard gekeken, maar het kan niet. Dan heb ik het over financiën.''

Van Bronckhorst denkt dat hij het vertrek van Jean-Paul Boëtius makkelijk kan opvangen. De trainer geeft aan voorin voldoende opties te hebben. ''We hebben ook na het vertrek van Boëtius en Basaicikoglu nog altijd voldoende mogelijkheden in de voorhoede. Mo El Hankouri is er, Sinisterra is er. We hebben Toornstra nog, die ook een rol in de voorhoede kan invullen.''

Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen blijven dus ook minimaal een half jaar in De Kuip. De twee Feyenoorders hadden deze zomer gehoopt een stap te maken naar het buitenland, maar er heeft zich geen club gemeld die kon voldoen aan de vraagprijs.

Jørgensen heeft dit seizoen nog geen minuut gemaakt voor Feyenoord. De spits kampt met een blessure aan zijn voet. ''We gaan Nicolai zo snel mogelijk brengen. Kans is groot dat hij binnenkort ook wedstrijden kan spelen,'' zegt Van Bronckhorst.

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra Luis Sinisterra Tonny Vilhena Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties