St. Juste en Bijlow geselecteerd voor Jong Oranje

St. Juste en Bijlow geselecteerd voor Jong Oranje

Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft 21 spelers geselecteerd voor de aankomende twee cruciale EK-kwalificatieduels tegen Engeland en Schotland. Namens Feyenoord zijn Justin Bijlow en Jeremiah St. Juste geselecteerd.

Op donderdag 6 september staat de eerstvolgende wedstrijd voor het team van Erwin van de Looi op het programma. Om 20.45 uur (Nederlandse tijd) wordt er, op Carrow Road in Norwich, gespeeld tegen de koploper in poule 4, Engeland. De tweede wedstrijd, tegen de nummer drie in de groep Schotland, staat voor dinsdag 11 september om 18.30 uur op het programma. Deze wedstrijd wordt, zoals alle thuiswedstrijden van Jong Oranje tijdens deze EK-kwalificatiecampagne, gespeeld op De Vijverberg.

St. Juste en Bijlow geselecteerd voor Jong Oranje

Vente, Malacia en Wehrmann
Het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar oefent donderdag 6 september in Estoril tegen Portugal. Vier dagen later staat op eigen bodem een duel tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland op het programma. KNVB-coach Bert Konterman heeft voor beide wedstrijden twintig spelers opgeroepen. Feyenoorders Vente, Malacia en Wehrmann zijn geselecteerd.

Lees meer over
Dylan Vente Tyrell Malacia Jordy Wehrmann Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties