St. Juste: ''Lek boven? Was er een lek dan?''

St. Juste: ''Lek boven? Was er een lek dan?''

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers kwamen al snel op een 0-3 voorsprong. In de tweede helft werd het toch nog spannend. Jeremiah St. Juste, die tegen zijn oude club in de basis begon, is niet tevreden met de slotfase.

"Toen maakten we niet zo heel slimme keuzes, waardoor zij drie hele makkelijke goals krijgen. Uiteindelijk heb je gewonnen, vijf mooie goals gemaakt. Die drie tegengoals kun je analyseren, want dat mag absoluut niet gebeuren, maar al met al heb je hier met goed voetbal gewonnen.'' Is het lek nu boven bij Feyenoord? "Lek boven? Was er een lek dan?"

''Groeiende? Ja, het is een proces dat we met elkaar aangaan: hoe we willen spelen, wat we van elkaar verwachten. Het gaat steeds beter. Als je ons vandaag zag spelen: vijf goals maken, alleen die drie goals moeten er dan nog uit", zegt St.Juste in gesprek met Voetbal International.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties