''Feyenoord heeft de spelers om zulke wedstrijden te spelen''

zondag 26 augustus 2018 17:18 76.505 keer bekeken 90 reacties Pro Shots

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam zag Feyenoord van een uiterst zwak Heerenveen winnen. De onnodig spannende slotfase was niet voorafgegaan door sprankelend voetbal van de Rotterdammers in de eerste zeventig minuten van de wedstrijd, aldus de journalist tegenover Voetbal International.

"Je moet goed kijken hoe de goals tot stand kwamen, daar zat veel toeval bij. Als je ze dan in de schoot geworpen krijgt, zoals Feyenoord, dan voetbalt dat gemakkelijker. Als je na de rust gelijk de 0-4 maakt moet je eigenlijk weglopen naar 0-6, 0-7. Op een of andere manier lieten ze dat slappe Heerenveen terug in de wedstrijd komen. Dan staat het toch minder mooi, dan wanneer je deze wedstrijd souverein uitspeelt."

"Het is gemakkelijker voor Feyenoord om zo'n wedstrijd hier te spelen in Heerenveen: dan kunnen ze reageren. Dat is wat anders dan dat je, bijvoorbeeld uit bij De Graafschap, moet domineren. Feyenoord heeft er de spelers voor om zulk soort wedstrijden te spelen. Dat kunnen ze goed. Dat hebben ze bij PSV uit gedaan: in de reactie."

Jordy Clasie begint wel steeds beter te voetballen. "Ja, dat zie je wel. Hij wint duels en is wat bedrijviger dan in zijn eerste duel. Dat is ook logisch, want die jongen heeft lang niet gespeeld en heeft ritme nodig. Dat krijgt hij nou en dan zie langzaam weer wat terug van de oude Clasie, dus dat komt uiteindelijk wel goed."

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 946 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved