Lof voor Ayoub: ''Dan hebben ze een elftal dat iets kan forceren''

Lof voor Ayoub: ''Dan hebben ze een elftal dat iets kan forceren''

Valentijn Driessen verwacht dat Feyenoord zondag een goed resultaat weet te boeken in Friesland. De Rotterdammers nemen het vanaf 14:30 uur op tegen sc Heerenveen. Volgens de sportjournalist van De Telegraaf kan vooral Yassin Ayoub daarin een belangrijke rol spelen.

"In de slotfase van de wedstrijd tegen Excelsior heb ik een Feyenoord gezien dat beter was dan al het Feyenoord wat we daarvoor zagen", zegt hij in Kick-off Eredivisie. "Dat was een Feyenoord met Ayoub. Als Ayoub fit is, komt hij achter Robin van Persie te spelen. Dan hebben ze toch wel een elftal dat iets kan forceren."

"Ik denk dat Feyenoord moet laten zien dat ze over die slechte start heen zijn en dat ze in Heerenveen een goed resultaat kunnen boeken", vervolgt hij. "Als ze dat doen, zijn ze daar wel doorheen. Heerenveen is ook nog niet helemaal lekker. Feyenoord heeft bepaalde individuele kwaliteiten, onder andere met Van Persie natuurlijk. Dat moet voldoende zijn om in Friesland de punten mee te nemen."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties