''Dat hebben de jongens negentig minuten lang uitgestraald''

zaterdag 25 augustus 2018 19:34 96.360 keer bekeken 120 reacties Pro Shots

In navolging van Feyenoord 1 heeft ook Feyenoord onder 19 de supercup in een uitwedstrijd tegen PSV veroverd. De Eindhovenaren gingen met 2-3 ten onder tegen een sterk Feyenoord. Trainer Dirk Kuyt was dan ook erg tevreden over zijn ploeg.  

"Ik denk dat we de eerste helft prima begonnen en dat we de wedstrijd controleerden. We zeiden op de bank al tegen elkaar 'de jongens vergeten zichzelf te belonen' en plots scoort Orkun Kokcü een schitterende bal in de bovenhoek en dat was ook terecht, denk ik. Daarvoor hadden we een aantal momenten waar we ook hadden kunnen scoren. Als PSV gevaarlijk was, was dat door toedoen van onszelf."

PSV kwam tot twee keer terug in de wedstrijd, maar vlak voor tijd was de 2-3 van Naoufal Bannis de tegenstander te machtig. Kuyt vond de twee tegendoelpunten onnodig, zo vertelt hij aan RTV Rijnmond, maar trots overheerst. "Ik heb in de kleedkamer ook aangegeven aan de jongens dat ik ontzettend trots op ze ben: de manier waarop ze karakter tonen en steeds weer op zoek gaan naar de voorsprong. Zelfs vijf minuten voor tijd. We wilden hier absoluut winnen en dat hebben de jongens negentig minuten lang uitgestraald en dat is een heel groot winstpunt."

Gerelateerd nieuws
120 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 136 mensen actief, waarvan 39 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved