Oud-Feyenoorder Tomasson houdt vertrouwen in Larsson

vrijdag 24 augustus 2018 20:07 58.780 keer bekeken 64 reacties Pro Shots

De vorm van Sam Larsson is deze week onderwerp van gesprek. De buitenspeler wist in zijn eerste seizoen bij Feyenoord geen onbetwiste basisspeler te worden, ook in de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen valt hij nog wat tegen. Jon Dahl Tomasson houdt vertrouwen in de Zweedse aanvaller.

"Ik vind hem nog steeds een heel interessante voetballer, ook al lukt het nog niet helemaal", zegt de oud-Feyenoorder in FC Rijnmond. "Er wordt gesproken over Kuipvrees, dat vind ik totale onzin. Hij wil graag de bal hebben, dat is een wereld van verschil. Het eindproduct is er nog niet, al leverde hij tegen Excelsior wel een prima assist af op Robin van Persie."

"Ik heb er wel vertrouwen in dat hij nog gaat doorbreken bij Feyenoord", vervolgt Tomasson. "Hij moet gaan spelen, ja. En vooral fit blijven. Als hij steeds weer geblesseerd raakt, moet hij weer opnieuw beginnen. Tuurlijk moet hij presteren, want Feyenoord is een topclub. De concurrentie op die plek is nu alleen wat minder. Ik denk dat hij die tijd gaat krijgen en dat hoop ik ook."

De laatste tijd klinken er veel geluiden dat trainer Giovanni van Bronckhorst hem achter de spits moet opstellen. "Dat zou ik nooit doen", aldus Tomasson. "Ik zou hem meer een vrije rol aan de zijkant geven."

Gerelateerd nieuws
64 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72526 leden - Op dit moment zijn 1169 mensen actief, waarvan 256 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved