'Gio' over Sinisterra: ''Heeft tijd om zich aan te passen''

'Gio' over Sinisterra: ''Heeft tijd om zich aan te passen''

Luis Sinisterra is een van de zomerse aanwinsten van Feyenoord. De Rotterdamse club nam de 19-jarige Colombiaanse aanvaller voor zo'n twee miljoen euro over van Once Caldas. In de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord kwam hij als invaller in actie, tegen Excelsior zat hij negentig minuten op de bank.

"Het gaat goed met zijn ontwikkeling", zegt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie. "Hij is natuurlijk wat later gekomen in de voorbereiding en is nog vrij jong. Hij heeft nu de tijd om zich aan te passen aan de club, zijn medespelers en de manier van spelen."

"Ik zie in hem veel potentie dat hij nog belangrijk kan worden voor dit Feyenoord. Ook de manier van spelen en de kwaliteiten die hij heeft", vervolgt de trainer. "Uiteindelijk moeten we hem zo optrainen en begeleiden dat hij binnen nu en de komende weken meer speelminuten kan maken."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties