Feyenoord Onder 19 strijdt zaterdag om Supercup

Feyenoord Onder 19 strijdt zaterdag om Supercup

Feyenoord Onder 19 hoopt dit weekend in de voetsporen te treden van Feyenoord 1. Als bekerwinnaar van vorig seizoen strijden de oudste talenten van Feyenoord Academy zaterdagmiddag met landskampioen PSV O19 om de Supercup, de eerste prijs van het nieuwe seizoen. Het duel wordt gespeeld op De Herdgang in Eindhoven (aanvang 14:00 uur) en is live te volgen via het officiële Youtube-kanaal van Feyenoord.

Echte werk
Onder leiding van trainer Dirk Kuyt kende Feyenoord Onder 19 een prima voorbereiding, met onder meer de winst van een internationaal toptoernooi in Kroatië. ‘We hebben goed getraind, hard gewerkt en een mooi toernooi gespeeld, maar zaterdag weten we pas echt waar we staan,’ stelt Rodney Huijgen in gesprek met Feyenoord TV.

Revanche
De vleugelaanvaller, die als een van de weinige spelers over is van het team van vorig jaar, verwacht een tot op het bot gemotiveerd PSV na de verloren bekerfinale op Varkenoord in juni. ‘Ik denk dat PSV wel revanche wil. Maar wij willen daar niet verliezen. Wat er nodig is om zaterdag te winnen? Zelfvertrouwen. Als team moeten we er staan en elkaar niet laten vallen.’

Lees meer over
PSV Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties