'Boëtius wil een nieuwe kans bij Feyenoord'

donderdag 23 augustus 2018 17:02 183.155 keer bekeken 854 reacties Pro Shots

Jean-Paul Boëtius leek zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld te hebben, maar volgens Feyenoord watcher Martijn Krabbendam hoeft daar helemaal geen sprake van te zijn. "Hij ziet natuurlijk ook dat Sam Larsson het moeilijk heeft en niet presteert. Dus er liggen mogelijkheden op die flank."   

"Het moet wel van twee kanten komen. Als Feyenoord echt 'we willen niet met jou door' zegt, dan kan ik me voorstellen dat Boëtius tegen zijn zin in naar een andere oplossing gaat zoeken. Er is altijd wel interesse in hem", aldus Krabbendam tegen Voetbal International.

De transfer van Tonny Vilhena naar Eintracht Frankfurt komt steeds meer op losse schroeven te staan. "We zitten al in de laatste week. Feyenoord vraagt een flink bedrag voor hem en Frankfurt vindt hem te duur." Nieuwe aankopen van Feyenoord lijken er ook niet meer in te zitten. "Ze zeggen dat ze het met eigen jeugd gaan doen, dus daar moet je dan maar op rekenen."

Gerelateerd nieuws
854 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 325 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 687 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved