''Misschien dat Larsson op tien wel uit de verf komt''

''Misschien dat Larsson op tien wel uit de verf komt''

Sam Larsson krijgt de laatste tijd veel kritiek over zich heen. De aanvaller van Feyenoord, die in de zomer 2017 overkwam van sc Heerenveen, weet in het shirt van Feyenoord nog niet zijn vorm uit zijn periode in Friesland te halen. Sinclair Bischop stelt dat Giovanni van Bronckhorst hem eens op een andere positie moet proberen.

"Larsson heeft het tot nu toe niet laten zien", stelt hij in FC Rijnmond. "Het is heel voorspelbaar hoe hij speelt, hij gaat steeds weer naar binnen. Feyenoord mist juist diepgang, misschien is hij wel wat voor de tien-positie. Je ziet wel dat hij heel makkelijk een mannetje passeert."

"Hoe slecht hij nu ook in zijn vel zit, misschien kan hij Robin van Persie bedienen vanaf tien, want ik vind Jens Toornstra ook een beetje stil staan en weinig creatief. Misschien dat Larsson op tien wel uit de verf komt, ik denk dat hij als linksbuiten wel een beetje klaar is."

"Als ik naar de lichaamstaal van Larsson kijk, dan heb ik niet het idee dat hij heel gelukkig is", voegt Ruud van Os, chef sport van de lokale omroep, toe. "Hij lacht zelden en straalt weinig vrolijkheid uit. Bij sc Heerenveen was hij ook geen lachebekkie, maar het is geen vrolijke frans. Ik vind hem een beetje een negatieve uitstraling hebben."

Lees meer over
Robin van Persie Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties