Van Bronckhorst: ''Heel blij met de punten''

Van Bronckhorst: ''Heel blij met de punten''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning op Excelsior. De hoofdtrainer van Feyenoord zag zijn ploeg zondagmiddag met 3-0 winnen van de stadsgenoot. In de eerste helft behaalde de ploeg een minimale voorsprong, in de tweede helft liep het verder uit.

"Ik ben heel blij met de punten", zegt de trainer tegen FOX Sports. "Als je thuis met 3-0 wint ben je blij met het resultaat. Vooral in de eerste helft kregen we een aantal goede kansen om vaker te scoren. In de tweede helft, na de 2-0, leek het alsof er iets van ons af viel en dan creëren we nog meer kansen om te scoren."

"Je zag in de wedstrijd dat het de vijfde wedstrijd in twee weken voor ons was", vervolgt hij. "Dat zag je in de energie van de spelers. De wissels brachten nieuwe energie en dynamiek in de ploeg, dat heeft het verschil gemaakt."

"We hebben een week om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Die tijd hebben we ook nodig. Gelukkig is een aantal jongens weer terug, de selectie is weer wat breder. Afgelopen weken hebben veel kracht gekost. Mooi dat we nu rustig kunnen toewerken naar de volgende wedstrijd."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties