Verzamelpunt voor knuffels tijdens Sophiadag

Verzamelpunt voor knuffels tijdens Sophiadag

Door diverse supportersgroepen is opgeroepen om aanstaande zondag voor de Sophiawedstrijd Feyenoord – Excelsior knuffels mee te nemen naar het stadion voor de aanwezige kinderen. Feyenoord heeft speciaal voor deze actie een verzamelpunt ingericht bij de Feyenoord Fanshop (locatie Topsportcentrum), waar de knuffels gedoneerd kunnen worden.

Het Sophia Kinderziekenhuis heeft aan Feyenoord laten weten dat knuffels vanwege gezondheidsredenen niet meegenomen kunnen worden naar het ziekenhuis. Mocht je toch een knuffel meenemen, dan kun je deze inleveren bij een door Feyenoord opgericht verzamelpunt waar de aanwezige kinderen naderhand een knuffel uit kunnen kiezen om zelf mee naar huis te nemen. Dit verzamelpunt vind je op de wedstrijddag voor de Feyenoord Fanshop bij het Topsportcentrum, buiten de stadionhekken.

Het is voor Feyenoord-supporters dus niet mogelijk om knuffels mee het stadion in te nemen. De supporters van Excelsior in het uitvak zullen – in navolging van de ADO Den Haag-supporters in 2016 – de knuffels tijdens de wedstrijd in het Sophiavak onder hen gooien. Excelsior-supporters kunnen wel knuffels mee het stadion in nemen, omdat deze knuffels vooraf zijn nagekeken door stewards van Excelsior en Feyenoord. Het is helaas ondoenlijk om dit bij alle tourniquets te doen voor Feyenoord-supporters.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties