''Ik denk dat Boëtius dit seizoen nog wel gaat spelen''

vrijdag 17 augustus 2018 17:45 100.745 keer bekeken 220 reacties Pro Shots

Jean-Paul Boëtius heeft zich de afgelopen weken behoorlijk in de nesten gewerkt. In de voorbereiding weigerde de buitenspeler deel te nemen aan een uitlooptraining en afgelopen zondag ontving hij een domme rode kaart. Beide keren werd hij tijdelijk geschorst door de clubleiding en ontving hij een geldboete.

Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, verwacht niet dat de tijd van Boëtius bij Feyenoord voorbij is. "Hij traint nu gewoon nog mee, dus ik weet het niet. Ik heb het idee dat ze duidelijk willen laten weten dat het afgelopen moet zijn met vreemd gedrag", zegt hij in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond.

"Boëtius is geen jongen van negentien meer en hij zou beter moeten weten. Spelers doen nu eenmaal zulke dingen. Je moet hem er wel op wijzen, maar om hem hiervoor definitief weg te sturen...", aldus Gouka. "Giovanni van Bronckhorst geeft wel vaker wat aan", voegt oud-profvoetballer Geert den Ouden toe. "Ik denk dat hij dit seizoen nog wel gaat spelen."

Gerelateerd nieuws
220 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1860 mensen actief, waarvan 400 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved