''Ik denk dat Boëtius dit seizoen nog wel gaat spelen''

''Ik denk dat Boëtius dit seizoen nog wel gaat spelen''

Jean-Paul Boëtius heeft zich de afgelopen weken behoorlijk in de nesten gewerkt. In de voorbereiding weigerde de buitenspeler deel te nemen aan een uitlooptraining en afgelopen zondag ontving hij een domme rode kaart. Beide keren werd hij tijdelijk geschorst door de clubleiding en ontving hij een geldboete.

Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, verwacht niet dat de tijd van Boëtius bij Feyenoord voorbij is. "Hij traint nu gewoon nog mee, dus ik weet het niet. Ik heb het idee dat ze duidelijk willen laten weten dat het afgelopen moet zijn met vreemd gedrag", zegt hij in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond.

"Boëtius is geen jongen van negentien meer en hij zou beter moeten weten. Spelers doen nu eenmaal zulke dingen. Je moet hem er wel op wijzen, maar om hem hiervoor definitief weg te sturen...", aldus Gouka. "Giovanni van Bronckhorst geeft wel vaker wat aan", voegt oud-profvoetballer Geert den Ouden toe. "Ik denk dat hij dit seizoen nog wel gaat spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties