''Dan kunnen die spelers trillende benen krijgen''

''Dan kunnen die spelers trillende benen krijgen''

Feyenoord heeft vanavond een wonder nodig in De Kuip om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. De Rotterdammers moeten een 4-0 achterstand wegpoetsen. Volgens Wim Rijsbergen is dat niet onmogelijk. "Maar dan moet het snel gebeuren. Binnen tien à vijftien minuten moet Feyenoord een goal maken."

De Feyenoord-supporters zijn de laatste weken kritisch op de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. ''Maar als je door heel Nederland kijkt, heeft Feyenoord het trouwste publiek. In principe zijn Feyenoord-supporters heel trouw. Het hoeft maar eventjes de goede kant op te gaan, dan staan zij meteen weer achter de ploeg.''

Vanavond moet Feyenoord er alles aan doen om AS Trencin te imponeren. "Ik weet niet of die jongens van Trencin ooit in De Kuip hebben gespeeld. Zij moeten geïmponeerd raken. Als een goal valt, dan kunnen die spelers trillende benen krijgen," vertelt Rijsbergen in gesprek met RTV Rijnmond.

De Rotterdammers moeten vanavond hopen op de ervaring van de 35-jarige aanvaller. ''Ik hoop dat Robin van Persie die jongens op sleeptouw kan nemen. Het zou een mooi scenario zijn als hij snel de eerste goal maakt, waarna hij die gasten inspiratie geeft."

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties