'Gio': ''De groep wil alles doen om een goed resultaat te halen''

'Gio': ''De groep wil alles doen om een goed resultaat te halen''

Feyenoord hoopt donderdag alsnog de volgende ronde van de Europa League-voorronde te bereiken. De Rotterdammers gingen vorige week pijnlijk hard omet 4-0 onderuit tegen AS Trencin. Donderdag moet de grote achterstand weggespeeld worden.

Giovanni van Bronckhorst merkte dat zijn team aangeslagen was na de nederlaag tegen De Graafschap. "Zondag was het moeilijk", zegt hij op de persconferentie. "Na de nederlaag in Doetinchem was het een moeilijke dag. Dat is normaal als je verliest, dat moet ook zo zijn. Vanaf zondagavond/maandagochtend ging het weer beter, omdat de volgende wedstrijd alweer voor de deur staat."

"Vanaf maandag is de knop omgegaan en hebben we veel gepraat. De groep heeft veel energie en wil alles doen om een goed resultaat te halen", citeert RTV Rijnmond. "Dat is het mooie aan voetbal: het kan soms heel onvoorspelbaar zijn. Het is soms moeilijk om te kijken, zien en voelen waar het aan ligt. Het is cliché, maar het ligt zo dicht bij elkaar"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties