'Van Bronckhorst stelde eigen functioneren ter discussie'

'Van Bronckhorst stelde eigen functioneren ter discussie'

Bij Feyenoord is het momenteel crisis. Giovanni van Bronckhorst heeft na de wedstrijd tegen De Graafschap zijn eigen positie ter discussie gesteld. De trainer vroeg na de pijnlijke 2-0 nederlaag of de spelers nog wel vertrouwen in hem hebben.

''Direct na het verlies bij De Graafschap, sprak Giovanni van Bronckhorst zijn spelersgroep toe en stelde maar een vraag: hebben jullie nog vertrouwen in mij? Het was niet voor het eerst dat de trainer van Feyenoord die woorden gebruikte,'' schrijft Voetbal International.

''Hij krijgt steeds meer het gevoel dat een groot deel van zijn selectie het niet meer voor hem wil doen. Van Bronckhorst zelf is te veel gentleman om zijn ware gevoelens te uiten in de media, maar ook hij ergert zich aan een aantal spelers,'' weet het weekblad te melden. Van Bronckhorst wordt moe van een aantal voetballers in zijn selectie dat niet presteert, maar wel speeltijd eist.

De verwachtingen zijn dat het in de toekomst mis gaat tussen de spelers en de trainer. ''Niettemin is hij nu al in zijn derde crisis aanbeland, na kansloze nederlagen bij AS Trencín en De Graafschap. Het lijkt, alles bij elkaar opgeteld, een kwestie van tijd voordat de bom echt barst in de selectie van Feyenoord en Van Bronckhorst, die nu nog strijdbaar is, er geen zin meer in heeft.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties