''Je moet tussen de vijftien en twintig miljoen vragen''

''Je moet tussen de vijftien en twintig miljoen vragen''

Tonny Vilhena hoopt deze zomer naar het buitenland te verkassen. De 23-jarige middenvelder is kampioen geworden met de Rotterdammers en voelt zich inmiddels klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Eintracht Frankfurt heeft zich in De Kuip gemeld voor Vilhena, maar kreeg te horen dat hij niet te koop is.

Het is de vraag of Feyenoord zich ook zo blijft opstellen als ze Europees zijn uitgeschakeld. ''Je weet dat Vilhena al lange tijd gevolgd wordt door clubs. Met de lonkende uitschakeling voor Europees voetbal is hij een van de spelers voor wie dat gevolgen zou kunnen hebben. In principe wil Feyenoord nog niet meewerken aan een transfer van een basisspeler,'' vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond.

''Als Feyenoord donderdag wordt uitgeschakeld, hoe kan je dan de 'we willen geen basisspeler laten vertrekken' policy aanhouden? Feyenoord heeft dan een behoorlijke grote selectie zonder dat je een dubbel programma hebt. Als je dan kan cashen met bijvoorbeeld een Vilhena, dan denk ik dat het antwoord dat Van Geel nu in eerste instanties geeft wel eens anders zou kunnen worden.''

De vraag is hoeveel Feyenoord moet vragen voor Vilhena. ''Ik weet niet hoe diep Frankfurt kan gaan. Er is kritiek op Feyenoord qua uitgaande transfers dat het nooit de bedragen vangt die Ajax en PSV ontvangen. Vilhena is inmiddels een international en heeft veel wedstrijden op zijn naam staan. Dan moet het wel echt een mooi bedrag zijn waarvoor hij vertrekt. Je moet tussen de vijftien en twintig miljoen vragen. Dit is speculeren he, maar het lijkt me dat er over minder niet gesproken gaat worden.''

Lees meer over
De Kuip PSV Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties