Ayoub: ''Ik voel me goed en ik zit tegen fitheid aan''

Ayoub: ''Ik voel me goed en ik zit tegen fitheid aan''

Feyenoord kan snel weer beschikken over Yassin Ayoub. De middenvelder maakte vandaag in de wedstrijd tussen Feyenoord 2 en Excelsior 2 zijn rentree op het veld. Ayoub speelde in totaal een half uur mee.

''Ik voel me goed en ik zit tegen fitheid aan. Ik had heel erg last van mijn lies, dat was een oude blessure die terug is gekomen. Het is nu zo snel mogelijk aanhaken bij het eerste natuurlijk. Vandaag was een mooi moment om met Jong Feyenoord mee te spelen."

Ayoub zag vanaf de tribune Feyenoord kansloos verliezen in Europa en afgelopen weekend tegen De Graafschap. "Dat is pijnlijk. Iedereen weet dat het nu even iets minder met ons gaat. In het veld wil je invloed hebben, dus het is pijnlijk als dat niet kan."

"Ik zie het als een proces, in een seizoen gaat niet altijd alles goed. Feyenoord zijnde wordt er natuurlijk veel van je verwacht, maar je bent en blijft een mens. Natuurlijk wordt er alles geroepen maar dan moet je als groep dicht bij elkaar blijven."

"We moeten er tegen Trencin thuis vol tegenaan gaan. Voetbal is een rare sport, als je er niet in gelooft moet je die wedstrijd niet ingaan. Het is nog een beetje afwachten hoe het loopt, maar voor mijn gevoel kan ik er donderdag misschien wel bij zijn", sluit Ayoub af in gesprek met RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties