Boëtius schuldbewust: ''Ik benadeel het team en de staf''

zondag 12 augustus 2018 16:57 86.315 keer bekeken 508 reacties Pro Shots

Feyenoord eindigde de met 2-0 verloren wedstrijd tegen De Graafschap met negen man. Nadat Eric Botteghin al van het veld was gestuurd, pakte ook Jean-Paul Boëtius zijn tweede gele kaart. Hij werd bestraft na een cynisch applaus richting de scheidsrechter.

"Dat was heel dom. Je doet het uit emotie. Je voelt woede, je voelt teleurstelling. Je staat achter tegen De Graafschap, speelt met tien man, krijgt wat kansjes die er steeds net niet ingaan. Ik laat me even gaan. Daarmee benadeel ik m'n teamgenoten en de stafleden en wordt het alleen maar moeilijker om het nog om te draaien", aldus Boëtius in gesprek met FOX Sports.

Het was de tweede wedstrijd op rij waarin Feyenoord door de ondergrens zakt, waar de ploeg eerder deze week al met 4-0 onderuit ging op bezoek bij AS Trencin. "We weten dat het erin zit. Dat hebben we laten zien. Maar nu komt het er niet uit. Dat is zuur, daar neem je uiteindelijk andere mensen in mee. We hebben heel veel supporters die meekomen en die een goed resultaat willen zien. Je doet het ook voor je familie, voor jezelf en voor je teamgenoten."

"We weten wat we kunnen", gaat Boëtius verder. "Dat weten andere mensen ook. Die verwachten dat elke wedstrijd. Dat willen wij zelf ook, maar soms zitten er wedstrijden tussen dat het niet loopt. Dat is moeilijk te accepteren." Waar het precies fout gaat, durft de linksbuiten niet te zeggen. "Wist ik het maar. Wat nu zaak is, is dat we bij elkaar blijven en die passie en strijd erin blijven gooien. Dat is de enige manier om dit om te draaien."

Gerelateerd nieuws
508 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 250 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66075 leden - Op dit moment zijn 1125 mensen actief, waarvan 226 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved