Clasie: ''Hele ploeg is nog zoekende, dat moet er snel uit''

Clasie: ''Hele ploeg is nog zoekende, dat moet er snel uit''

De seizoensstart van Feyenoord verloopt vooralsnog dramatisch. Na de eerste Europese wedstrijd ging ook de eerste Eredivisiewedstrijd van het seizoen verloren. Vice-aanvoerder Jordy Clasie baalt na opnieuw een pijnlijke nederlaag.

"De hele ploeg is nog zoekende, dat moet er heel snel uit", vertelt Clasie aan FOX Sports. "Dit kan niet langer. Donderdag was een pijnlijke nederlaag, maar deze komt net zo hard aan." Clasie zag weinig positiefs bij Feyenoord vandaag. "Ons beste spel laten we bij lange na niet zien. In de fase na rust kregen we iets meer vertrouwen en ook wat kansen. Maar je kan hier niks goeds over zeggen als je 2-0 verliest."

Dat vertrouwen ebte weer weg na de rode kaarten voor Eric Botteghin en Jean-Paul Boëtius. "Dan laat je je ploeg gewoon in de steek", zegt Clasie daarover. "Dat weten ze zelf ook. De tweede helft kwamen we iets beter in ons spel, maar na die rode kaart zakt het weg. Zelfs met negen man krijgen we nog een hele goede kans, een bal die op de paal ging. Het zit allemaal niet mee. Dat is de fase waar we nu in zitten."

Lees meer over
Eric Botteghin Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties